Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Nu știu ce sa cred sunt insarcinata sau nu

Bună ziua va scriu pentru ca nu știu ce sa fac de regula cm imi venea regulat la 30 zile luna trecuta mi.a venit pe 11.05 iar luna ăsta în nu mi.a venit deja e a 5 zi am făcut trei teste doua barza care au ieșit negativ amndoua dar după 30 minute se vedea și cea de a doua linie de un roz pal dar dădea se vedea și am mai făcut unul de la sure check care în cele cinci minute a ieșit o linie după o ora când am vrut sa îl arunc am văzut ca erau doua dar la fel foarte puțin vizibila roz pal avea se observa.ce sa cred sunt insarcinata sau nu?ce sa fac?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, intarzierea menstruatiei poate fi cauzata de factori multipli. Din acest motiv, recomandarea principala este aceea de a va adresa unui medic ginecolog pentru efectuarea unui consult complet ce implica si o ecografie transvaginala. In cadrul clinicii noastre, activeaza doctor Cristiana Boitan, medic primar ginecolog, iar numarul de telefon pentru consultatii este: 031 9300. Multa sanatate!