Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

15 iunie 2017

info EKG si Examen Pulmonar


Buna ziua, Va rog sa-mi comunicati daca se pot efectua la dumneavoastra EKG si Examen Pulmonar pentru un copil de 10 ani.Acestea ne sunt necesare pentru inscrierea la cursuri de balet. Multumesc, Musat Sebastian


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, aceste investigatii se pot efectua in spitalul nostru. Electrocardiograma se poate efectua gratuit, in cadrul campaniei de depistare precoce a malformatiilor congenitale cardiace \"EKG-URI si Fursecuri\", in zilele de miercuri si de joi, intre orele 16-20:00. Pentru programari la consultatii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 031 9300. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor