Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


25 iunie 2017

Embolizare varicocel


Buna ziua! Am 36 ani sunt din Suceava si am fost diagnosticat cu varicocel partea stanga gradul I. Am efectuat spermograma si aceasta a iesit bine dupa spusele medicului urolog cea mai mare problema ramanand durerile pe care le am din luna decembrie. Datorita acestui fapt am intrerupt orice activitate fizica (practic ciclismul in regim mediu-intensiv) deoarece antrenamentele imi accelerau durerea. Mi s-a recomandat cura chirurgicala laparoscopica dar am citit si despre aceasta procedura de embolizare (pe care...ciudat medicul urolog nu a recomandat-o...dar nici nu a motivat de ce). Acestea fiind spuse va rog sa imi precizati daca exista posibilitatea in situatia mea (gr1 varicocel) si ce implicatii exista. Scopul meu este bine definit: incetarea durerii si reinceperea antrenamentelor in cel mai scurt timp. Va multumesc! Cu stima, Ionut Abalasei


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, domnule Abalasei. Pentru a primi un raspuns medical adecvat, va rugam sa ne trimiteti investigatiile efectuate la urmatoarea adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro. Domnul doctor Rares Nechifor va studia dosarul medical si ne va oferi un plan de tratament optim pentru cazul dumneavoastra. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor