Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

13 iulie 2017

operatie


buna ziua!am 33de ani acum12ani am fost operat de hernie de discl3-l4 de Dl Doctor Gheorghe Popa acum am acest diagnostic ,eu am citit despre procedurile dumneavoastră si as vrea sa stiu daca mi se poate aplica o astfel de procedura in acest caz??


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a primi un răspuns medical adecvat, vă rugăm să ne trimiteţi investigaţiile medicale spre a fi studiate de echipa medicală. Este important să ne trimiteţi, cu ajutorul transferului de date online, conţinutul cd-ului RMN. Atenţie! RMN-ul trebuie să fie recent, să nu fie mai vechi de 3 luni de zile. Pentru a vă fi mai uşor, puteţi să urmăriţi paşii în link-ul următor: https://www.youtube.com/watch?v=B3Uf8JviKvQ. Adresa la care puteţi trimite este: cristina@centrele-ares.ro. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor