Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Hernie de disc

Buna seara! Ma numesc Pârvu Doina ,am 40 de ani. De cativa ani am niste dureri groaznice la coloana.Am facut fizioterapii,tratamente dar in ultimul timp durerile nu mai cedeaza deloc.Saptamana trecuta am făcut un RMN si rezultatul e conflict discoradicular L5-S1. Va rog din suflet să-mi spuneți daca se poate interveni în clinica dumneavoastră. Va mulțumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a primi un răspuns medical adecvat, vă rugăm să ne trimiteţi investigaţiile medicale spre a fi studiate de echipa medicală. Este important să ne trimiteţi, cu ajutorul transferului de date online, conţinutul cd-ului RMN. Atenţie! RMN-ul trebuie să fie recent, să nu fie mai vechi de 3 luni de zile. Pentru a vă fi mai uşor, puteţi să urmăriţi paşii în link-ul următor: https://www.youtube.com/watch?v=B3Uf8JviKvQ. Adresa la care puteţi trimite este: cristina@centrele-ares.ro. Multă sănătate!