Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

27 iulie 2017

Fibrom uterin si endometrioza


Buna ziua . Am 40 de ani si am fibrom uterin intramural ,endometrioza . Am dureri ablominale si o senzatie de presiune in uter . Menstruatia nu e regulata mereu e mai devreme cu o saptamana si ce nu inteleg de ce am dureri de cap inainte de ami veni menstruatia . Uneori ma dor si sani . Toate analizele indica spre operatie dar mi sa spus ca nu sunt atat de grav si ca ar trebui sa mai astept . Va rog daca imi puteti spune la ce spital si ce medic sa mai consult pt a afla o parere


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanţii noştri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă îndruma către ceea ce aveţi de făcut. Între timp, dumneavoastră ne puteţi trimite investigaţiile efectuate şi o scurtă descriere a simptomelor dumneavoastră, la urmatoarea adresă de e-mail: cristina@centrele-ares.ro, pentru ca acestea să poată fi studiate de către echipa noastră medicală. Multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor