Întreabă Medicul



Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Fibrom uterin si endometrioza

Buna ziua . Am 40 de ani si am fibrom uterin intramural ,endometrioza . Am dureri ablominale si o senzatie de presiune in uter . Menstruatia nu e regulata mereu e mai devreme cu o saptamana si ce nu inteleg de ce am dureri de cap inainte de ami veni menstruatia . Uneori ma dor si sani . Toate analizele indica spre operatie dar mi sa spus ca nu sunt atat de grav si ca ar trebui sa mai astept . Va rog daca imi puteti spune la ce spital si ce medic sa mai consult pt a afla o parere


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanţii noştri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă îndruma către ceea ce aveţi de făcut. Între timp, dumneavoastră ne puteţi trimite investigaţiile efectuate şi o scurtă descriere a simptomelor dumneavoastră, la urmatoarea adresă de e-mail: cristina@centrele-ares.ro, pentru ca acestea să poată fi studiate de către echipa noastră medicală. Multă sănătate!



Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.