Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Fibrom uterin si endometrioza

Buna ziua . Am 40 de ani si am fibrom uterin intramural ,endometrioza . Am dureri ablominale si o senzatie de presiune in uter . Menstruatia nu e regulata mereu e mai devreme cu o saptamana si ce nu inteleg de ce am dureri de cap inainte de ami veni menstruatia . Uneori ma dor si sani . Toate analizele indica spre operatie dar mi sa spus ca nu sunt atat de grav si ca ar trebui sa mai astept . Va rog daca imi puteti spune la ce spital si ce medic sa mai consult pt a afla o parere


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanţii noştri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă îndruma către ceea ce aveţi de făcut. Între timp, dumneavoastră ne puteţi trimite investigaţiile efectuate şi o scurtă descriere a simptomelor dumneavoastră, la urmatoarea adresă de e-mail: cristina@centrele-ares.ro, pentru ca acestea să poată fi studiate de către echipa noastră medicală. Multă sănătate!