Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

28 iulie 2017

Întârzierea menstruatiei


Bună ziua! Între zile de 20-21 , ale lunii menstruatia își făcea apariția .Luna aceasta , însă , nu s-a mai întâmplat la fel .Țin să mentionez că , într-adevăr , am întreținut relații sexuale , ultima fiin neprotejata , dar partenerul nu a ejaculat în mine și nimic de genul nu s-a întâmplat. Al doilea lucru pe care îl mentionez este că am facut și 2 teste de sarcină , care , spre bucuria mea , ambele au ieșit negative . Care ar fi motivul acestei dereglari ? Dacă ambele teste au fist negative există șanse de a ramane însărcinată? Vă mulțumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, sunt foarte multe cauze posibile ale întârzierii menstruaţiei. Cauza considerată cea mai frecventă este sarcina. Cel mai bine ar fi să vă adresaţi unui medic ginecolog care să excludă categoric sarcina şi să vă pună un diagnostic corect. Poate fi vorba de o dereglare hormonală. o răceală, o infecţie, de aceea este important să fiţi consultată adecvat şi să primiţi un tratament optim. Vă puteţi programa şi în cadrul spitalului nostru la consultaţie ginecologică completă. Pentru acest lucru, vă rugăm să apelaţi numărul de telefon: 031 9300. Multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor