Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

31 iulie 2017

Hernie de disc L4-L5


Bună ziua, am o hernie de disc L4 stanga cu compresie pe radacina L5 stanga pe fondul unei stenoze congenitale de canal spinal. Am facut acupuntura...mai nimic dupa aceea am facut kineto iar dupa cele 10 sedinte a fost mult mai bine dar durerile nu au disparut complet nu pot sa stau in picioare perioade lungi de timp si nici sa merg foarte mult. Acum fac fizioterapie deja sunt la a 6.a sedinta e mai bine dar la fel durerile nu dispar. Tin sa mentionez ca am doar 23 de ani si sunt putin speriat de ce se intampla si de faptul ca nu pot sa imi duc viata de zi cu zi data dureri..nu mai pot merge nici in sala de forta unde am activat cam 8 ani de zile fara accidente de nici un fel nici macar o intindere. In momentul de fata am terminat facultatea si vreau sa plec in America, pentru ca ma obliga traiul de la noi din Romania, ceea ce ma intereseaza este un sfat o parere orice ce pot face si care sunt sansele de reusita dupa o operatie? am sa mai pot lucra dupa perioada de revenire din operatie? Stiu ca nu am sa mai fiu ca inainte, dar totusi trebuie sa mai pot lucra eu initial vreau sa plec la un job care presupune sa car mobila pe viitor care ar fii sansele mele? Putem stabilii o discutie mai detaliata la telefon sau skype deoarece eu sunt din Timisoara iar in cazul unei operatii am sa vin la Bucuresti dar caut pe cineva sa imi explice totul in detaliu caci pana acum nu am avut parte de prea mari informatii. Multumesc anticipat si astept un raspuns cu nerabdare. O zi bună va doresc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a primi un răspuns medical adecvat este important să ne trimiteţi investigaţiile efectuate. Acestea vor fi studiate de către echipa medicală a spitalului nostru, astfel vom afla care este tratamentul optim pentru afecţiunea dumneavoastră. Cea mai relevantă investigaţie pentru hernia de disc este rezonanţa magnetică (RMN). În cazul în care aţi efectuat această investigaţie, vă rugăm să urmaţi paşii din link-ul următor --> https://www.youtube.com/watch?v=B3Uf8JviKvQ <-- şi să ne trimiteţi conţinutul cd-ului RMN prin transfer de date online. Totodată, vă rugăm, să ne scrieţi în acel e-mail şi o scurtă descriere a simptomelor şi un număr de telefon pentru a putea fi contactat. Îndată ce vom avea răspunsul medical, unul dintre reprezentanţii noştri va lua legătura cu dumneavoastră şi vă va îndruma către ceea ce aveţi de făcut mai departe. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor