Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Fibron

Buna seara,am un fibron uterin degenerat care in luna mai avea 3 cm acum are 2,7 cm.am dureri severe in partea stanga mai ales in perioada ovulatie,incapacitate de munca si menstruație Abundentă,doctorul mi-a dat Nolicin si adalgin dar nimic slabe îmbunătățiri as dorii sa știu dacă se poate face embolizarea căci el a spus ca este mic si cât m-ar costa.Momentan nu sunt in țara dar pot venii oricând nr de tel este al mamei mele deoarece nu puteam trimite mesajul dar emailul este corect va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a afla dacă în cazul dumneavoastră se poate interveni prin embolizare, este necesară evaluarea investigaţiilor de către medicul nostru specialist. Acest lucru poate fi realizat dacă ne trimiteţi raportul medical al ultimei ecografii transvaginale. Aşadar, vă rugăm să ne trimiteţi la adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro, investigaţiile efectuate. Îndată ce avem răspunsul medical, vă vom contacta pentru a discuta despre cazul dumneavoastră şi opţiunile de tratament recomandate. Multă sănătate!