Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


18 august 2017

Fibrom uterin.


Buna ziua! Am un fibrom uterin de 5,5 situat in cavitate. As dori sa stiu care sunt metodele mai putin invazive pt a scapa de acest fibrom? De mentionat ca am menstruatii abundente si prelungite, iar uneori sangerari usoare intre menstruatii. Creste intr-un ritm galopant. In decursul unui an si jumatate a crescut de la 3,6 la 5,5. Tocmai ce am facut ecografia.


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, doamna Elena. Tratamentul optim pentru tratarea unui fibrom uterin este embolizarea acestuia. Detalii despre embolizarea fibromului uterin puteţi regăsi în link-ul următor: https://medicina-interventionala.ro/procedura/embolizarea-fibromului-uterin/. Aţi menţionat faptul că aveţi o ecografie efectuată. Pentru a primi un răspuns medical vis-a-vis de cazul dumneavoastră, ar fi bine să ne trimiteţi raportul acelei ecografii. Ne puteţi trimite investigaţia la următoarea adresa de e-mai: cristina@centrele-ares.ro. Acesta va fi studiat de către domnul doctor Rareş Nechifor, iar îndată ce avem răspunsul dumnealui, vă vom contacta. Multă sănătate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.