Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

19 august 2017

Hernie de disc.


Buna ziua. Sunt diagnosticat cu o hernie de disc L5-S1 in urma unui RMN. Vreau sa intreb, e posibil ca aceasta sa fie cauzata (şi) de un anevrism de aorta abdominala? Am fost operat de apendicita, iar la 1 luna si jumatate m-am reapucat usor cu exercitii de forta. Dupa inca 1 luna au aparut durerile de spate si sciatica si am fost diagnosticat cu hernie de disc in urma RMN-ului.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, aţi fost diagnosticat şi cu anevrism de aortă abdominală? De obicei, durerile de spate pot radia sau, într-adevăr, pot ascunde afecţiuni de tipul anevrismelor abdominale. Pentru a scăpa de orice dubiu, este recomandată efectuarea unei ecografii abdominale. Vă puteţi programa la numărul de telefon: 021 9983. Cât despre tratamentul intervenţional al herniilor de disc, mai multe detalii puteţi regăsi accesând link-ul următor: https://medicina-interventionala.ro/procedura/nucleoplastie/. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor