Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Hernie de disc.

Buna ziua. Sunt diagnosticat cu o hernie de disc L5-S1 in urma unui RMN. Vreau sa intreb, e posibil ca aceasta sa fie cauzata (şi) de un anevrism de aorta abdominala? Am fost operat de apendicita, iar la 1 luna si jumatate m-am reapucat usor cu exercitii de forta. Dupa inca 1 luna au aparut durerile de spate si sciatica si am fost diagnosticat cu hernie de disc in urma RMN-ului.


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, aţi fost diagnosticat şi cu anevrism de aortă abdominală? De obicei, durerile de spate pot radia sau, într-adevăr, pot ascunde afecţiuni de tipul anevrismelor abdominale. Pentru a scăpa de orice dubiu, este recomandată efectuarea unei ecografii abdominale. Vă puteţi programa la numărul de telefon: 021 9983. Cât despre tratamentul intervenţional al herniilor de disc, mai multe detalii puteţi regăsi accesând link-ul următor: https://medicina-interventionala.ro/procedura/nucleoplastie/. Multă sănătate!