Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


19 august 2017

Hernie de disc.


Buna ziua. Sunt diagnosticat cu o hernie de disc L5-S1 in urma unui RMN. Vreau sa intreb, e posibil ca aceasta sa fie cauzata (şi) de un anevrism de aorta abdominala? Am fost operat de apendicita, iar la 1 luna si jumatate m-am reapucat usor cu exercitii de forta. Dupa inca 1 luna au aparut durerile de spate si sciatica si am fost diagnosticat cu hernie de disc in urma RMN-ului.


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, aţi fost diagnosticat şi cu anevrism de aortă abdominală? De obicei, durerile de spate pot radia sau, într-adevăr, pot ascunde afecţiuni de tipul anevrismelor abdominale. Pentru a scăpa de orice dubiu, este recomandată efectuarea unei ecografii abdominale. Vă puteţi programa la numărul de telefon: 021 9983. Cât despre tratamentul intervenţional al herniilor de disc, mai multe detalii puteţi regăsi accesând link-ul următor: https://medicina-interventionala.ro/procedura/nucleoplastie/. Multă sănătate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.