Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

21 august 2017

Prostatita cronica


Buna ziua. Ma numesc Mirel Venter, 48 ani, de profesie medic urgente. Din 2013 am probleme mai serioase (care acum in 2017 s-au acutizat ff mult) cu prostata. Echografic, RMN (repetat in fiecare an), prostata este usor marita de volum (unii colegi au spus in 2013 ca este neo de prostata - aparea un nodul in lobul prostatic stg iar Psa se mentine, de 4 ani, intre 25-30 - la RMN cu subst de contrast din 2017 nu mai aparea acest nodul ci o ingrosare centrala, ceea ce pledeaza mai mult pt o prostatita cronica - simptomele sunt de prostatita cronica (polakidisurie, nicturie (din ora in ora),usturime la urinare, libido scazut, tenesme, aproape blocaj al urinii - la un moment dat, intr-o noapte mi-am montat singur o sonda urinara). Am urmat toate tratamentele posibile si imposibile (de la ceaiuri, tratamente antb cu ertapenem (desigur initial cu atb mai usoare, cipro, levofloxacin, etc), antiinflamatoare (supozitoare,oral, injectabil, etc), fagoterapie, acupunctura, terapia Bauman, noua medicina germanica, recall hilling, urologi din Romania, Viena, etc, etc. Se pare ca nimic nu da rezultate - iar termenul la care am ajuns se numeste DISPERARE . Intrebarea cea mare este daca aceasta procedura de embolizare se poate aplica si in cazul prostatitei cronice. Multumesc, Dr. Mirel Venter


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, din păcate, procedura de embolizare nu reprezintă o soluţie pentru diagnosticul de prostatită cronică. Vă recomandăm să continuaţi să cereţi sfatul medicilor urologi şi să urmaţi tratamentul care vă ajută cel mai mult. Este important să mergeţi la un control periodic pentru a observa dacă evoluţia este una favorabilă, în caz contrar, vi se va schimba tratamentul. După cum ştiţi deja, tratamentul pentru prostatita cronică se întinde pe o perioadă mai lungă, iar recidivele pot fi influenţate inclusiv de stilul de viaţă. Este important să aveţi răbdare şi să ţineţi cont de sfaturile medicilor. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor