Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

24 august 2017

cardilogie


Buna ziua, Tatal meu, in varsta de 88 de ani, a fost diagnosticat, ca urmare a efectuarii unei ecografii Doppler artere carotide cu: stenoza>75% la originea ACE dr. cu placa instabila la acest nivel si stenoza>75% la originea ACI dr. cu placa instabila. Rezolutia medicului cardiolog a fost ca artera cu stenoza>75% e responsabila de irigarea fetei deci nu prezinta un pericol iar cea cu stenoza de 50%, care iriga creierul, nu se preteaza la interventie (ex. stent) decat in cazul unui AVC (precizez ca am solicitat explicatii sa vad daca am inteles bine si mi-a confirmat ca "da" adica nu ca prevenire a AVC ci doar cand AVC-ul si-a facut efectul !). As dori si am si o alta opinie in legatura cu problema expusa. Multumesc, Liana Hosz


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, vom transmite întrebarea dumneavoastră către departamentul de cardiologie. Unul dintre reprezentanţii noştri medicali vă vor contacta telefonic pentru a discuta despre afecţiunea tatălui dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor