Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Fibrom uterin

Buna ziua, numele meu este Ioana Schlezinger, sunt din Satu Mare , 33 de ani, am fost diagnosticata cu fibrom uterin voluminos de 5 cm in luna Februarie 2017. In luna Martie am ramas insarcinata dar sarcina s-a oprit din evolutie la 20 saptamani iar in tot acest timp fibromul a crescut in dimensiuni.La ultima ecografie efectuata in 10.08.2017 avea 6,5 cm .La recomandarea medicului ginecolog , am hotarat ca embolizarea este tratamentul optim pentru acest fibrom .Am rugamintea la dumneavoastra sa ma ajutati cu o adresa sau un nr. de telefon unde sa pot lua legatura cu domnul doctor Rares Nechifor pentru o programare l. Va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, doamna Schlezinger. Am primit întrebarea dumneavoastră. Unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră și vă va ajuta cu stabilirea programării solicitate. Multă sănătate!