Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

30 august 2017

Fibrom uterin


Buna ziua, numele meu este Ioana Schlezinger, sunt din Satu Mare , 33 de ani, am fost diagnosticata cu fibrom uterin voluminos de 5 cm in luna Februarie 2017. In luna Martie am ramas insarcinata dar sarcina s-a oprit din evolutie la 20 saptamani iar in tot acest timp fibromul a crescut in dimensiuni.La ultima ecografie efectuata in 10.08.2017 avea 6,5 cm .La recomandarea medicului ginecolog , am hotarat ca embolizarea este tratamentul optim pentru acest fibrom .Am rugamintea la dumneavoastra sa ma ajutati cu o adresa sau un nr. de telefon unde sa pot lua legatura cu domnul doctor Rares Nechifor pentru o programare l. Va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, doamna Schlezinger. Am primit întrebarea dumneavoastră. Unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră și vă va ajuta cu stabilirea programării solicitate. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor