Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


30 august 2017

Operație ocluzie intestinala


Buna ziua.Pe data de 10 iunie am fost operată de urgenta cu diagnosticul de ocluzie intestinala După 2zile de la scoaterea firelor, la mijlocul operației, sub buric,mi s-adeschis putin si,a inceput sa curgă ceva.Am fost la medic si, timp de 2saptamani, mi-au pus înăuntru mesa pe care o schimbau si ma curățat din 2 in 2 zile iar la final au cusut zona respectiva. (2 fire)Eu am rămas cu niste înțepături, usturimi in partea stângă a operației, in zona care am avut mesa,Când tusesc sau stranut usturimea este foarte puternica. Port burtiere in permanența dar când sunt fara , simpt ca usturimea interioară este mai puternica.Ce ma sfătuiți sa fac? Este normal ?


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, vă recomandăm să luați legătura cu un medic de specialitate. Ne bucurăm că ne găsiți de încredere și prompți în discuțiile cu pacienții însă, suntem specializați în Cardiologie clinică, Cardiologie Intervențională și Radiologie Intervențională, și nu în chirurgia abdominală. Acestea fiind zise, găsim de cuviință să vă îndrumăm spre un medic chirurg de specialitate. Pentru o programare la chirurgie generală, vă rugăm să apelați numărul de telefon: 021 9983. Multă sănătate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.