Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Acum iau Nebilet si Tertensif.Ultima oara cand am fost la cardiolog (in luna martie) mi-a dat si Ata

Acum iau Nebilet si Tertensif.Ultima oara cand am fost la cardiolog (in luna martie) mi-a dat si Atacand 16mg,dar cand luam toate astea tensiunea mea in repaus era sub 100 si eram foarte ametita.Chiar la un moment dat am lesinat si mi-a fost frica atunci sa nu fi fost un prfeinfarct.De asta ma tem sa iau asa multe medicamente si am anumite semne de intrebare.Tensiunea mea in repaus este buna , intre11-14,dar cum v-am spus in alt comentariu atunci cand ma enervez, cand am emotii sau chiar cand merg la medic, creste pana la 16-17.Mi s-a spus ca am inima marita si ventriculul stang hipertrofiat.As veni la d-voastra,dar sunteti prea departe, eu sunt din jud.Vaslui.Va multumesc din suflet!


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Mariana: tratamenul dvs trebuie doar adaptat mai corect pentru ca tensiunea sa fie 120-130 mmHg. Va sfatuiesc sa repetati consultul la cardiolog pentru aceasta adaptare a tratamentului.