Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Acum iau Nebilet si Tertensif.Ultima oara cand am fost la cardiolog (in luna martie) mi-a dat si Ata


Acum iau Nebilet si Tertensif.Ultima oara cand am fost la cardiolog (in luna martie) mi-a dat si Atacand 16mg,dar cand luam toate astea tensiunea mea in repaus era sub 100 si eram foarte ametita.Chiar la un moment dat am lesinat si mi-a fost frica atunci sa nu fi fost un prfeinfarct.De asta ma tem sa iau asa multe medicamente si am anumite semne de intrebare.Tensiunea mea in repaus este buna , intre11-14,dar cum v-am spus in alt comentariu atunci cand ma enervez, cand am emotii sau chiar cand merg la medic, creste pana la 16-17.Mi s-a spus ca am inima marita si ventriculul stang hipertrofiat.As veni la d-voastra,dar sunteti prea departe, eu sunt din jud.Vaslui.Va multumesc din suflet!


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Mariana: tratamenul dvs trebuie doar adaptat mai corect pentru ca tensiunea sa fie 120-130 mmHg. Va sfatuiesc sa repetati consultul la cardiolog pentru aceasta adaptare a tratamentului.Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.