Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


26 septembrie 2017

Hpv


Buna ziua, as dori un sfat partenerul meu a fost diacnosticat in urma unui consult dermatologic cu virusul Hpv eu am mers la ginecolog unde mi a fost facuta ecografie transvaginala medicul mi a spus ca nu se vede deocamdata la mine nimic insa mi-a recomandat sa iau isoprinosine pentru 3luni 6comprimate pe zii dim/pranz/seara doaar 2saptamani pe luna. Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. daca fac testul la clinica monza de depistare a virusului este sigur raspunsul?sau ce ar trebui sa fac. mentionez ca am varsta de 30 ani.si sunt foarte stresata. daca ma puteti ajuta cu un sfat si ce trebuie facut, si in ce perioada a lunii se face testul de depistare in cazul in care ar trebui sa il fac. Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua,

HPV este una dintre cele mai comune boli cu transmitere sexuală. Infecția cu HPV poate fi asimptomatică, ceea ce înseamnă ca pacientul/pacienta nu prezintă simptome. De asemenea, poate fi si simptomatică, declanșând apariția condiloamelor (negi, să le zicem) la nivelul zonei genitale. Este foarte important să mergeți să efectuați și dumneavoastră această testare, cel mai bun moment de testare fiind la 8-10 zile de la ultima menstruație. Trebuie să țineți cont de faptul că înainte de test sunt interzise duşurile vaginale ți folosirea medicamentelor cu administrarea vaginală pentru cel puţin 48 de ore. Pentru alte întrebări și pentru programare, vă rugăm să apelați cu încredere următorul număr de telefon: 031 9300. Multă sănătate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.