Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Buna ziua!Am 40 de ani si sufar de hipertensiune arteriala de mai multi ani.Am facut investigatii si

Buna ziua!Am 40 de ani si sufar de hipertensiune arteriala de mai multi ani.Am facut investigatii si s-a stabilit diagnosticul:Insuficienta cardiaca cronica clasa II NYHA,obezitate gradul 2.Tin regim si iau tratament.Mi s-a spus ca trebuie sa slabesc si sunt constienta de acest aspect,dar ce sport am voie sa fac?De exemplu am voie sa merg la sala sa lucrez la bicicleta sau banda de mers- alergat?


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Ptr Mariana : Puteti merge la sala unde sa alergati sau sa mergeti pe banda rulanta, sau bicicleta sau sa innotati. Evitati sa ridicati greutati (poate creste TA). Este chiar recomandat sa aveti activitate fizica.. atentie totusi nu va epuizati , hidratati-va bine si sa va luati medicamentele daca v-au fost recomandate.
Dr. IancoviciCall Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.