Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

10 noiembrie 2017

Cancer?


Mama mea se confrunta acum cu o problema spre eu nu grava. Dupa 9 ani de menopauza sa trezit dintr o data cu dureri si ciclu menstrual. Mama e dependenta de insulină. Va rog daca imi puteți spune care ar fii cauza.


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a nu presupune, ci mai degrabă, pentru a putea afla care este cauza acestor sângerări şi dureri, vă recomandăm să vă programaţi la un consult de specialitate. Sunt multiple cauze care pot declanşa aceste simptome. Tocmai din acest motiv, pentru a primi un diagnostic cât mai corect şi, de asemenea, un tratament potrivit pentru mama dumneavoastră, este important să efectueze investigaţiile necesare. Pentru programări la consultaţii, ne puteţi contacta la numărul de telefon: 031 9300. Multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor