Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


10 noiembrie 2017

Cancer?


Mama mea se confrunta acum cu o problema spre eu nu grava. Dupa 9 ani de menopauza sa trezit dintr o data cu dureri si ciclu menstrual. Mama e dependenta de insulină. Va rog daca imi puteți spune care ar fii cauza.


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a nu presupune, ci mai degrabă, pentru a putea afla care este cauza acestor sângerări şi dureri, vă recomandăm să vă programaţi la un consult de specialitate. Sunt multiple cauze care pot declanşa aceste simptome. Tocmai din acest motiv, pentru a primi un diagnostic cât mai corect şi, de asemenea, un tratament potrivit pentru mama dumneavoastră, este important să efectueze investigaţiile necesare. Pentru programări la consultaţii, ne puteţi contacta la numărul de telefon: 031 9300. Multă sănătate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.