Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

12 noiembrie 2017

Pisica vs infertilitate si pericole! Mit sau realitate


Buna ziua! Sunt detinatoare de pisica si ma intereseaza daca prezenta ei poate influenta in sens negativ starea mea de sanatate si posibilitatea de a avea un copil! Ce set de analize se fac in vederea determinarii prezentei unor bacterii sau paraziti care m-ar putea afecta si daca prezenta pisicilor in casa chiar ma pune in dificultatea de a avea un copil? Astept opinia dumneavoastra cu interes! Multumesc si toate cele bune.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, doamna Craiu. Animăluțul dumneavoastră nu reprezintă un motiv de sterilitate și nu ar trebui să vă pună sănătatea în pericol, atât timp cât se respectă igiena riguroasă. În ceea ce privește sarcina, trebuie efectuată analiza de Toxoplasmoza. Vă așteptăm în clinica noastră pentru a discuta detaliat despre pregătirea înainte de sarcină. Multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor