Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


12 noiembrie 2017

Pisica vs infertilitate si pericole! Mit sau realitate


Buna ziua! Sunt detinatoare de pisica si ma intereseaza daca prezenta ei poate influenta in sens negativ starea mea de sanatate si posibilitatea de a avea un copil! Ce set de analize se fac in vederea determinarii prezentei unor bacterii sau paraziti care m-ar putea afecta si daca prezenta pisicilor in casa chiar ma pune in dificultatea de a avea un copil? Astept opinia dumneavoastra cu interes! Multumesc si toate cele bune.


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, doamna Craiu. Animăluțul dumneavoastră nu reprezintă un motiv de sterilitate și nu ar trebui să vă pună sănătatea în pericol, atât timp cât se respectă igiena riguroasă. În ceea ce privește sarcina, trebuie efectuată analiza de Toxoplasmoza. Vă așteptăm în clinica noastră pentru a discuta detaliat despre pregătirea înainte de sarcină. Multă sănătate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.