Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

12 noiembrie 2017

Viitoare sarcina cu SOP


Am ovare polichistice confirmate medical, menstruație neregulata ( 4 menstruații pe an), ușoară forma de hirsutism. Analizele medicale efectuate și valorile au fost : FT4 -1.24ng/dl , TSH-4.740UI/ML, ESTRADIOL-70.2PG/ML, TESTOSTERON LIBER 1.46pg/ml, PROLACTINA 13.9ng/ml , 17-OH PROGESTERON 1.0ng/ml, LH 14.5 mIU/ml, FSH 6.97mIU/ml. Ecografia trans agonală a arătat : uter- longitudinal 7.5cm,transversal 4.51cm, ant-posterior 3.04cm, ovar Dr. 2.38/2.49 cm cu 10 foliculi intraventriculare cu diametrul mai mic de 9 MM iar cel stg 2.20/2.15 cm cu același aspect. Iau Profecund de aproape 1 luna. Acum 2 ani am avut un avort spontan la câteva săptămâni fără să știu de existența sarcinii. În funcție de cele scrise mai sus credeți că va fi suficient Profecund pentru a obține o sarcina sau îmi recomandați și altceva. Mulțumesc anticipat.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, vă recomandăm să vă programați la un consult ginecologic. Pentru a nu reface investigațiile (în cazul în care acestea sunt efectuate recent), vă rugăm să veniți cu dosarul medical pentru ca medicul ginecolog să îl studieze și, dacă este cazul să vă recomande un alt tratament. Pentru programări la consultații, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 031 9300. Multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor