Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


12 noiembrie 2017

Viitoare sarcina cu SOP


Am ovare polichistice confirmate medical, menstruație neregulata ( 4 menstruații pe an), ușoară forma de hirsutism. Analizele medicale efectuate și valorile au fost : FT4 -1.24ng/dl , TSH-4.740UI/ML, ESTRADIOL-70.2PG/ML, TESTOSTERON LIBER 1.46pg/ml, PROLACTINA 13.9ng/ml , 17-OH PROGESTERON 1.0ng/ml, LH 14.5 mIU/ml, FSH 6.97mIU/ml. Ecografia trans agonală a arătat : uter- longitudinal 7.5cm,transversal 4.51cm, ant-posterior 3.04cm, ovar Dr. 2.38/2.49 cm cu 10 foliculi intraventriculare cu diametrul mai mic de 9 MM iar cel stg 2.20/2.15 cm cu același aspect. Iau Profecund de aproape 1 luna. Acum 2 ani am avut un avort spontan la câteva săptămâni fără să știu de existența sarcinii. În funcție de cele scrise mai sus credeți că va fi suficient Profecund pentru a obține o sarcina sau îmi recomandați și altceva. Mulțumesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, vă recomandăm să vă programați la un consult ginecologic. Pentru a nu reface investigațiile (în cazul în care acestea sunt efectuate recent), vă rugăm să veniți cu dosarul medical pentru ca medicul ginecolog să îl studieze și, dacă este cazul să vă recomande un alt tratament. Pentru programări la consultații, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 031 9300. Multă sănătate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.