Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Infectie stafilococ

Buna ziua. Am nascut prin cezariana iar la controlul de 6 sapt mi s-au recoltat probe din col iar rezultatul a fost ca am stafilococ lugdunesis si mi s-a spus sa iau tratament cu ovule cu polygynax.As dori sa stiu daca acest stafilococ se transmite, la bebe , la sot? Si cum l-am contactat. Medicul meu nu imi mai raspunde . Ce imi recomandati si imi puteti spune ce este acest stafilococ?


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, bacteria despre care ne scrieți se gaseste, în general, pe piele și mucoase, de asemenea, peste tot în mediul înconjurător. Aceasta nu produce infecții manifestate clinic la oamenii care au un sistem imun competent. Așadar, tratamentul primit este suficient, iar în ceea ce privește modul de transmitere, nu poate să infecteze pe nimeni. Multă sănătate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.