Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

13 noiembrie 2017

Infectie stafilococ


Buna ziua. Am nascut prin cezariana iar la controlul de 6 sapt mi s-au recoltat probe din col iar rezultatul a fost ca am stafilococ lugdunesis si mi s-a spus sa iau tratament cu ovule cu polygynax.As dori sa stiu daca acest stafilococ se transmite, la bebe , la sot? Si cum l-am contactat. Medicul meu nu imi mai raspunde . Ce imi recomandati si imi puteti spune ce este acest stafilococ?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, bacteria despre care ne scrieți se gaseste, în general, pe piele și mucoase, de asemenea, peste tot în mediul înconjurător. Aceasta nu produce infecții manifestate clinic la oamenii care au un sistem imun competent. Așadar, tratamentul primit este suficient, iar în ceea ce privește modul de transmitere, nu poate să infecteze pe nimeni. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor