Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


19 noiembrie 2017

Ovar polichistic, endometrioza, hpv 16


Buna ziua! Am 26 de ani si sunt din Constanta. Am niște probleme care m-am facut sa nu mai știu cand e zi sau noapte .. sunt împreuna cu soțul meu de la vârsta de 16 ani, acum 4 ani am mers la doctor, având niște scurgeri vaginale foarte abundente si urat mirositoare. Mi am facut toate analizele, si am depistat ca am HPV 16, rana pe Col uterin, si soțul meu având ( negi, veruci ) in zona intimă. Am facut facut vaccinul silgar 3 doze împreuna cu soțul meu. + colposcopie, biopsia nu am facut o pentru ca medicul meu ginecolog mi spus ca pot risca de a nu mai avea copiii. Si recomandarea ei este fac fac un copil cât mai repede .. Si c-am atat cu problema aceasta .. merg in fiecare an pt control si pentru a tine sub observatie aceasta problema. Acum câteva zile am fost la control primul pe anul acesta .. am descoperit ca am un ovar polichistic cu sângerie pe întelesul meu Fiind vorba de un cancer ovarian Mi a dat de am facut o analiza CA 125 sa vedem daca e vorba de așa ceva si mi a ieșit de 5 ori mai mare 136.8, am fost cu analiza la cabinet si am intrat cu japca arătând i analiza foarte speriata, si mi a spus ca e vorba de endometrioza si ca o sa îmi dea tratament si sa vin la data la care ea ma programase .. medicul meu de familie mi a spus ca as putea sa scot un ovar daca e bolnav pentru ca as putea sa ramân însărcinată si cu 1 singur, sau pot decurge la metoda inseminări. Va rog frumos sa ma ajutați.. ce as putea sa mai fac?? Unde sa ma duc? Credeți ca as putea sa rezolv problemele prin tratament? As dori sa mai cer părerea unor doctori foarte buni ..


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a vă primi un răspuns medical adecvat este necesar să discutaţi cu un medic ginecolog care ar putea studia investigaţiile dumneavoastră şi v-ar putea răspunde la toate întrebările. Vă puteţi programa la numărul de telefon: 031 9300. Multă sănătate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.