Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

19 noiembrie 2017

Ovar polichistic, endometrioza, hpv 16


Buna ziua! Am 26 de ani si sunt din Constanta. Am niște probleme care m-am facut sa nu mai știu cand e zi sau noapte .. sunt împreuna cu soțul meu de la vârsta de 16 ani, acum 4 ani am mers la doctor, având niște scurgeri vaginale foarte abundente si urat mirositoare. Mi am facut toate analizele, si am depistat ca am HPV 16, rana pe Col uterin, si soțul meu având ( negi, veruci ) in zona intimă. Am facut facut vaccinul silgar 3 doze împreuna cu soțul meu. + colposcopie, biopsia nu am facut o pentru ca medicul meu ginecolog mi spus ca pot risca de a nu mai avea copiii. Si recomandarea ei este fac fac un copil cât mai repede .. Si c-am atat cu problema aceasta .. merg in fiecare an pt control si pentru a tine sub observatie aceasta problema. Acum câteva zile am fost la control primul pe anul acesta .. am descoperit ca am un ovar polichistic cu sângerie pe întelesul meu Fiind vorba de un cancer ovarian Mi a dat de am facut o analiza CA 125 sa vedem daca e vorba de așa ceva si mi a ieșit de 5 ori mai mare 136.8, am fost cu analiza la cabinet si am intrat cu japca arătând i analiza foarte speriata, si mi a spus ca e vorba de endometrioza si ca o sa îmi dea tratament si sa vin la data la care ea ma programase .. medicul meu de familie mi a spus ca as putea sa scot un ovar daca e bolnav pentru ca as putea sa ramân însărcinată si cu 1 singur, sau pot decurge la metoda inseminări. Va rog frumos sa ma ajutați.. ce as putea sa mai fac?? Unde sa ma duc? Credeți ca as putea sa rezolv problemele prin tratament? As dori sa mai cer părerea unor doctori foarte buni ..


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a vă primi un răspuns medical adecvat este necesar să discutaţi cu un medic ginecolog care ar putea studia investigaţiile dumneavoastră şi v-ar putea răspunde la toate întrebările. Vă puteţi programa la numărul de telefon: 031 9300. Multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor