Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


buna ziua

Am și eu o întrebare ,mi.a venit ciclul menstrual de 2 ori în aceeași lună.Este vreo problema ? Menționez că am luat antibiotic înainte să îmi vina a 2 a oară ,pentru niste bubițe in gat.Multumesc anticipat


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, dereglările ciclului menstrual pot avea diverse cauze şi pot fi de mai multe feluri, să spunem aşa. Pentru a putea afla care este cauza şi a exclude o eventuală problemă de sănătate, vă recomandăm să mergeţi la o consultaţie ginecologică. Pentru stabilirea cauzelor responsabile de dereglările menstruale, se pot efectua o multitudine de teste şi investigaţii. Important este să discutaţi cu un medic ginecolog, să vi se facă o anamneză atentă şi să vi se recomande investigaţiile paraclinice necesare în continuare, în cazul în care anamneza şi examenele clinice, general şi al aparatului genital, nu au putut forma un diagnostic concret. În clinica noastră, vă puteţi programa la consultaţie ginecologică la următorul numărul de telefon: 031 9300. Multă sănătate!