Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

19 noiembrie 2017

buna ziua


Am și eu o întrebare ,mi.a venit ciclul menstrual de 2 ori în aceeași lună.Este vreo problema ? Menționez că am luat antibiotic înainte să îmi vina a 2 a oară ,pentru niste bubițe in gat.Multumesc anticipat


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, dereglările ciclului menstrual pot avea diverse cauze şi pot fi de mai multe feluri, să spunem aşa. Pentru a putea afla care este cauza şi a exclude o eventuală problemă de sănătate, vă recomandăm să mergeţi la o consultaţie ginecologică. Pentru stabilirea cauzelor responsabile de dereglările menstruale, se pot efectua o multitudine de teste şi investigaţii. Important este să discutaţi cu un medic ginecolog, să vi se facă o anamneză atentă şi să vi se recomande investigaţiile paraclinice necesare în continuare, în cazul în care anamneza şi examenele clinice, general şi al aparatului genital, nu au putut forma un diagnostic concret. În clinica noastră, vă puteţi programa la consultaţie ginecologică la următorul numărul de telefon: 031 9300. Multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor