Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

19 noiembrie 2017

Adenom de prostata


Bună seara! Tatăl meu, în vârstă de 71 de ani, a fost operat endoscopic, prin uretră, în urmă cu două săptămâni, de adenom de prostată. La externare starea sa de sănătate a fost ameliorată. Ulterior a urmat tratament cu antibiotic, însă a prezentat o scurgere verzuie, de culoarea frunzei de spanac. Sâmbătă a ridicat niște roți de mașină și a lucrat ceva prin grădină, iar a doua zi l-a pornit o hemoragie. Oare sângerarea are legătură cu efortul depus sau e doar o complicație post-operatorie? Ar putea fi ceva grav? Ar necesita o nouă intervenție? Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, vă rugăm să vă adresaţi serviciului medical în grija căruia a fost pacientul. Personalul medical de acolo cunoaşte deja cazul pacientului şi vă poate spune despre ce este vorba. De asemenea, dumnealor vă pot spune dacă este vorba de o complicaţie post-operatorie sau dacă este nevoie de o nouă intervenţie. În spitalul nostru, adenomul de prostată se tratează prin embolizarea arterelor care alimentează acel adenom. Această procedură este o procedură sigură, cu rată mică de complicaţii, intervenţie care nu implică tăieturi, ci doar o mică puncţie la nivelul braţului stâng. Pacientul pleacă imediat acasă, urmând să revine la controlul periodic. Revenim, însă, la recomandarea iniţială şi anume, vă rugăm să luaţi legătura cu medicul care a efectuat intervenţia pentru descoperi cauzele acestor simptome. Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor