Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

1 decembrie 2017

menstruatie


Domnul doctor acum de vreo 3 saptamani am avut contacti sexsuale ne protejat. Azi mia venit menstruatia dar foarte putin nu ca de obicei si ii asa mai albui. Am dureri foarte mari de spate si jos sub burta. Oare ce ar putea fi? Va multumesc. O seara minunata.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, simptomele pe care le descrieţi pot ascunde diferite boli. Pentru a exclude orice afecţiune ginecologică, vă rugăm să vă adresaţi unui medic de specialitate pentru a vi se efectua o consultaţie completă. Vă puteţi programa pentru acestă consultaţie la numărul de telefon: 031 9300! Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor