Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

4 decembrie 2017

Durere de genunchi post entorsa


Buna ziua. Sunt o tanara de 20 ani care nu este intr-o buna dispozitie din cauza durerii de genunchi. Acum trei ani am alunecat pe genunchiul stnag la intrarea in Mega Image din cauza ghetii. Norocul meu a fost ca o doamna m-a ajutat sa ma ridic si sa ma linistesc iar un domn ne-a dus imediat pe mine si pe mama acasa cu masina. A doua zi dimineata tatal ne-a dus la urgente iar radiografia a aratat o entorsa fara oase rupte. Medicul ortoped mi-a recomandat sa stau doua saptamani in pat, sa aplic gheata pe genunchi si sa iau Nurofen. M-a avertizat ca o sa ma mai doara genunchiul dupa ce ma vindec si m-a sfatuit sa mai continui sa iau Nurofen. Accidentul s-a produs in ianuarie iar in mai medicul de familie mi-a recomandat electroterapie. Am facut doua serii de electroterapie de doua ori pe an pana acum si ma simt bine dar in ultima perioada genunchiul a inceput sa doara tot mai des. Uneori ma doare si la liceu, simt junghii puternice de o secunda si a inceput sa ma doara si cand urc sau cobor scarile. M-am dus in luna mai a acestui an la un ortoped care mi-a recomandat Proenzi 6 luni si Piascledine 3 luni si mi-a dat diagnosticul "status post entorsa genunchi stang". Si acum ma doare aproape zilnic si as vrea tare mult sa nu ma mai doara macar o zi sau doua ca sa ma pot bucura de viata si liniste ca ceilalti de varsta mea. Nu pot sa iau mereu anti-inflamatoare pentru ca mi-as puta rani stomacul. O prietena mi-a recomandat acupunctura dupa ce suferea de dureri ingrozitoare de spate si as opta pentru aceasta insa imi este foarte teama de durerea din timpul tratamentului. Mama m-a dus intr-o dimineata la dispensar pentru un control dar nu mi-a spus ca mi se va recolta sange atunci, cam la 11 ani. De atunci intotdeauna am frica cand cineva imi spune ca injectia sau acele nu dor, pentru ca mama m-a tradat si nu mai pot avea incredere in nimeni. Sfatuiti-ma va rog frumos ce terapie as putea incerca pentru durerea mea de genunchi si unde sa merg. Va multumesc din toata inima.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, vă recomandăm să vă adresaţi unui medic de specialitate. Cu siguranţă acesta vă va recomanda tratamentul optim pentru afecţiunea dumneavoastră. De asemenea, este foarte posibil să vă recomande investigaţii suplimentare pentru a descopri cauyele acestor dureri. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor