Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


solicitare informatii ref. la embolizare fibrom uterin

In att. dlui dr. Rares Nechifor Stimate dle doctor, Ma numesc Maria Crina KMEN, sunt din Iasi, am 36 de ani si 2 luni si va scriu la recomandarea unei foste paciente de-a dvs. In august 2016 am fost diagnosticata cu fibrom uterin pe peretele posterior si subseros - 33,8/ 28,7 mm. Pana in august 2017 dimensiunile acestuia au crescut la 40,26/ 48,29. La inceputul lunii octombrie 2017 am ramas insarcinata dar din nefericire sarcina s-a oprit din evolutie, in sensul ca s-a format doar sacul gestational, fara embrion. Nu am avut nici o alta sarcina inainte. In aceasta perioada dimensiunile au crecut la 6/6 cm. Sunt interesata daca procedura de embolizare este indicata in cazul subsemnatei si va rog sa imi transmiteti modalitatea in care pot realiza o programare pentru o consultatie la cabinetul dvs. si daca este necesar sa fac in prealabil si alte investigatii. Atasez documente medicale justificative. Va multumesc anticipat!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, în cel mai scurt timp posibil, un reprezentant al Centrelor noastre va lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă răspunde la întrebări. Multă sănătate!