Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


13 decembrie 2017

menopauza


Buna ziua As dori daca se poate sa mi recomandati un tratament pentru simptomsle menopauzei care la mine se manifesta foarte acut .Aveti o parere despre produsul Estroplus ? Va multumesc !


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, tratamentul cu Estroplus este unul eficient, de regulă. Însă, corpul fiecărei femei reacţionează diferit în această perioadă. Pentru a discuta amănunţit despre simptomele dumneavoastră, despre o eventuală modificare a tratamentului, despre schimbările care au loc în această perioadă este important să discutăm în baza unei consultaţii ginecologice. Pentru acest lucru, vă rugăm să vă programaţi la numărul de telefon: 031 9300. Sărbători Sănătoase!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor