Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

17 decembrie 2017

durere pelvian ciclu maroniu cu cheaguri mici


buna ziua. in urma cu doua saptamani am avut o saptamana in care mi a fost cam frig+am mers la un bazin unde am mers cu picioarele goale pe gresie. apoi la 2 zile am simtit nevoia să merg la baie mai des pentru a urina , au inceput durerile si apoi spre final picături de sânge. M-am tratat eu fiindca mi se mai întâmplase cu Urinal si Cifran (5zile) fiindca avean dureri prea mari. A dispărut sangerarea dar am rămas cu o durere in zona pelvina median spre dreapta . Am fost la un ecograf abdominal dar nu a observat nimic in afara de o pietricica la unul din rinichi cat bobul de piper. M am programat si la un Control ginecologie dar mi_ a venit ciclul. culoarea ciclului ma sperie e maro si sunt si mici cheaguri de sange, firicele . Pana acum avea o alta culoare rosu aprins, cateodata inchis, fara acele firicele. Sunt foarte speriata care sa fie problema. urmeaza sa fac din nou un Control ginecologic si o ANALIZA de urina .Multumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a afla care este cauza acestor simptome este important să mergeţi la o consultaţie ginecologică. Cauzele responsabile de aceste simptome pe care dumneavoastră le descrieţi sunt multiple(dereglări hormonale, cistită, chis ovarian, etc). Tocmai din acest motiv este recomandat să vă adresaţi direct medicului ginecolog care, în urma analizelor şi investigaţiilor necesare, vă va spune despre ce este vorba şi care este tratamentul adecvat pentru această simptomatologie. Vă dorim Sărbători Sănătoase!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor