Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

12 ianuarie 2018

Puls scazut


Buna ziua, Va contactez in legatura cu o problema de care socrul meu sufera: are pulsul foarte scazut (40-42). In urma investigatiilor pe care le-a facut in Targu Jiu/Targu Carbunesti nu au reusit sa-i spuna in urma carei cauze are pulsul scazut. Mentionez ca in urma cu aproximativ 10 ani a suferit un AVC, din cate am auzit sufera si de o atrofie cerebrala (insa nu stiu despre ce grad este vorba). Credeti ca ma puteti indruma spre anumite investigatii/controale medici si spitale unde il pot aduce? Multumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă răspunde la întrebările dumneavoastră. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor