Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 ianuarie 2013

Buna ziua, am 22 ani si am facut un test EKG necesar unui dosar de admitere la facultate, in urma ca


Buna ziua, am 22 ani si am facut un test EKG necesar unui dosar de admitere la facultate, in urma caruia a aparut ca as avea problema pe o ramificatie :


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Adrian : Blocul de ramura dreapta este o modificare electrocardiografica foarte frecventa si de cele mai multe ori fara nicio semnificatie de boala. Poate fi expresia unor boli atunci cand exista simptome - oboseala, respiratie grea, etc. Din ceea ce descrii esti sanatos si poti continua linistit efortul fizic. Mentionez in plus ca uneori asezarea prea sus a electrozilor cand se efectueaza ECG-ul poate sa determine aparitia acestui bloc de ramura dreapta pe ECG. Ar putea fi explicatia faptului ca nu-l aveai anterior. mergi insa la cardiolog daac te-ai programat, e mai sigur.
Dr Iancovici 0720276884Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor