Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Buna ziua, am 22 ani si am facut un test EKG necesar unui dosar de admitere la facultate, in urma ca


Buna ziua, am 22 ani si am facut un test EKG necesar unui dosar de admitere la facultate, in urma caruia a aparut ca as avea problema pe o ramificatie :


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Adrian : Blocul de ramura dreapta este o modificare electrocardiografica foarte frecventa si de cele mai multe ori fara nicio semnificatie de boala. Poate fi expresia unor boli atunci cand exista simptome - oboseala, respiratie grea, etc. Din ceea ce descrii esti sanatos si poti continua linistit efortul fizic. Mentionez in plus ca uneori asezarea prea sus a electrozilor cand se efectueaza ECG-ul poate sa determine aparitia acestui bloc de ramura dreapta pe ECG. Ar putea fi explicatia faptului ca nu-l aveai anterior. mergi insa la cardiolog daac te-ai programat, e mai sigur.
Dr Iancovici 0720276884Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.