Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


95 de ani - insuficienta cardiaca - stent?

Buna ziua. Profit de acest mod de a contacta, pentru a va pune o intrebare de principiu avand in vedere ca nu va pot prezenta toate datele in aceasta maniera si nici dvs nu aveti cum sa va dati seama de intreaga situatie fara a vedea pacientul. Bunica mea astazi implineste 95 de ani si e internata a doua oara la spitalul Sf. Pantelimon intr-un interval de 2 luni pentru ca respira foarte greu. Are o insuficienta cardiaca cel mai probabil din cauza faptului ca anumite vase de sange spre/dinspre plamani sunt blocate. Diagnosticul e ceva de genul - insuficienta coronariana boala aterosclerotica. Respira din ce in ce mai greu si e posibil sa se sfarseasca prin sufocare. Intrebarea mea e daca exista vreo sansa sa fie ajutata la clinica dvs. eventual printr-o operatie de implant de stent? Daca da, va rog sa ma indrumati in acest sens. Va multumesc foarte mult.


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua,

Este posibil ca simptomele pacientei să se datoreze unor îngustări ale arterelor coronariene, însă recomandarea este aceea de a programa pacienta la un consult cardiologic în centrul nostru, urmat, dacă va fi necesar și posibil, de o explorare coronarografică și eventual de implantare de stenturi pentru revascularizare.
În general, este suficientă o internare de 24 de ore pentru rezolvarea acestui tip de situație medicală. Ne puteți contacta la telefon 031 9300 pentru programare sau mai multe informații. Vă dorim multă sănătate!