Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 ianuarie 2013

Buna ziua, Va scriu cat pot de scurt povestea mea.De aprox 2 ani in urma unui stres puternic am rama


Buna ziua, Va scriu cat pot de scurt povestea mea.De aprox 2 ani in urma unui stres puternic am ramas cu o durere in piept in partea stanga si cu un puls mai ridicat la inima undeva la 80 in repaus dar ajungand in unele crize si la 150 tensiune 14 cu 9 sau 15 cu 10.Am facut in perioada imediat urmatoare tot felul de analize Eck,Doppler,test de efort acestea fiind facute la Fundeni si la Balotesti .In urma unor eforturi gen tenis sau sala mai sustinute seara imi crestea tensiunea si pulsul ma panicam si fuga la urgente unde imi faceau Eck care era normal si imi luau sange pt Ck total si Ck mb acestea iesind modificate in urma efortului depus dupa felul de efort la tenis au iesit 400 cu 200 si dupa sala in luna Ianuarie am depasit orice asteptari Ck total 6000 si Ck.mb 400 ,ekg nemodificat cat si eco tot nemodificat sau sa existe leziuni dar totusi existau suspiciuni de angina etc (la efort nu am dureri deloc chiar ma simt bine)si stand de vorba cu dr.si eu find mai panicos am hotarat sa fac coronarografie


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Ptr Dl Ionut: simptomele descrise de dvs sunt destul de nespecifice si nu sugereaza o boala cardiaca. Ati facut toate investigatiile care ar fi putut evidentia o boala de inima. Cresterea frecventei cardiace este semnificativa peste 110-120/min, valori de 80-100 fiind normale. Daca TA masurata in repaus depaseste 140/90mmHg in mod repetat atunci e bine sa vi se prescrie medicatie antihipertensiva. Si inca o mentiune: valoarea colesterolului este destul de mare. O perioada puteti tine regim (cca 3 luni) dar daca nu scade sub 200-180mg/dl dupa aceasta perioada este indicat sa luati tratament.
Dr. Iancovici 0720276884Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor