Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


25 februarie 2018

Uter fibromatos.fibrom uterin 8.5cm.uter voluminos17cm.


Am 44ani ,uter fibromatos.marit 17cm.cu firom cel mai mare 8,5.nu am menstruație de 4ani . A venit de 4ori. Menționez că nu mă doare nimic ,nu am sângerări ,am făcut un ecograf recent și a ieșit uter voluminos 17cm .și mi sa recomandat sa fac un antigen tumoral.scc .acesta a ieșit că valoare 2,44.Valoarea max care se considera tumoarea maligna este 2,7.Medicul mi a recomandat histerectomie totala cu conservarea anexelor.mentionez că nu am alte probleme de sănătate .nu am nașteri . Acest fibrom mare cu uterul fibromatos l am descoperit în 2016februarie labo hemoragie abundentă și abdomenul meu mi se părea unflat.Ce mă sfătuiți să fac.Nu am dureri nu am nimic.dar mie teama de malignizare.in urma cu un an am făcut și un test papanicolau care a ieșit în regula.va mulțumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, un reprezentant medical al Departamentului Fibroid Center va lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă oferi informatii legate de embolizare de fibrom uterin. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.