Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

2 martie 2018

Embolizare fibrom uterin


Buna ziua Recent am fost diagnosticata cu mai multe fibroame uterine cel mai mare( singurul situat in exteriorul uterului) este de 4 cm. Precizez ca am 40 de ani, nu mai doresc copii dar histerectomia nu mi se pare o solutie de luat in calcul. As vrea sa stiu daca se poate face embolizarea, ce investigatii sunt necesare, ce riscuri are procedura, in cat timp as putea fi programata? Multumesc. Daniela Stenczel


MONZA ARES

Sfatul medicului:

La intrebarea precedenta am o completare. Am citit un interviu al domnului doctor care spunea ca persoanelor alergice la substanta din embolizare nu li se poate face procedura. Intrucat sunt din Baia Mare, as putea sa fac un test la un laborator, ca sa nu ma deplasez pana la Bucuresti si sa nu mi se poata face embolizarea? Daca da, imi comunicati pentru ce substanta sa fac testul alergologic?
As vrea sa mai precizez ca sunt supraponderala si avand probleme cu tiroida iau medicamente zilnic- eutirox in doza de 50 mg.
Multumesc.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor