Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Embolizare fibrom uterin

Buna ziua Recent am fost diagnosticata cu mai multe fibroame uterine cel mai mare( singurul situat in exteriorul uterului) este de 4 cm. Precizez ca am 40 de ani, nu mai doresc copii dar histerectomia nu mi se pare o solutie de luat in calcul. As vrea sa stiu daca se poate face embolizarea, ce investigatii sunt necesare, ce riscuri are procedura, in cat timp as putea fi programata? Multumesc. Daniela Stenczel


ARES

Sfatul medicului:

La intrebarea precedenta am o completare. Am citit un interviu al domnului doctor care spunea ca persoanelor alergice la substanta din embolizare nu li se poate face procedura. Intrucat sunt din Baia Mare, as putea sa fac un test la un laborator, ca sa nu ma deplasez pana la Bucuresti si sa nu mi se poata face embolizarea? Daca da, imi comunicati pentru ce substanta sa fac testul alergologic?
As vrea sa mai precizez ca sunt supraponderala si avand probleme cu tiroida iau medicamente zilnic- eutirox in doza de 50 mg.
Multumesc.Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.