Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 ianuarie 2013

Buna ziua, Tatal meu a suferit in mai anul trecut o operatie de bypass axilo-bifemural, dupa o luna


Buna ziua, Tatal meu a suferit in mai anul trecut o operatie de bypass axilo-bifemural, dupa o luna de la operatie piciorul drept a inceput sa il doara si s-a racit, a facut un doppler in urma caruia s-a descoperit ca s-a infundat 6 cm chiar la bifurcatie, intrebarea mea este cum se poate desfunda (a facut si tratament pefuzabil cu Vasaprostan timp de o luna dar nici un rezultat) stiti un centru care se ocupa cu asa ceva? Multumesc, Andreea


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Andreea: Sunt mai multe centre de chirurgie vasculara buna in Romania. Sp Fundeni, Cluj, Tg Mures.. etc. Dar inainte de tot aveti nevoie de un consult amanuntit de catre un chirurg vascular. Interventii de genul asta sufera uneori de complicatii post operatorii si se pot rezolva, uneori, cu stent sau balon (depinde de mai multi factori). Nu pot sa recomand un centru anume, incercati cu medicul care l-a operat, daca nu sunteti multumita, incercati la Cluj sau la Spitalul Fundeni.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor