Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

12 martie 2018

Deschid tropele


Buna ziua domnule dr am o problema am trei copii prin cezariana acumam mai ne dorim un copli am tropele legate pot sa mai am un copil după 9 ani


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, procedura de legare a trompelor este, din păcate, o procedura ireversibilă. Acest lucru înseamnă că trompele au fost secționate și nu vor putea fi reconstruite vreodată. Puteți încerca însă procedura de fertilizare In Vitro. Vă recomandăm să vă programați la un consult ginecologic pentru a discuta cu medicul specialist despre o eventuală viitoare sarcină. Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor