Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 ianuarie 2013

Buna ziua, Am si eu o problema. In general am tensiune 90/60. Astazi toata ziua m-am simtit foarte s


Buna ziua, Am si eu o problema. In general am tensiune 90/60. Astazi toata ziua m-am simtit foarte slabita, ametita, iar bratul stang il simteam foarte amortit. Am mers la medicul de familie, unde mi-a fost luata tensiunea: 138/89, iar pulsul 107. Doresc sa mentionez ca iau anticonceptionale femoden de cca 6 luni. Mi-a fost prescris metroprolol, 1/2 de pastila astazi, iar daca se repeta evenimentul sa mai iau. Mi s-a mai spus ca este pe fond nervos. Am 25 de ani si nu am avut niciodata astfel de probleme. Imi puteti spune care ar putea fi cauza si ce pot face sa nu se mai repete?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

tr Cristina: starea descrisa de dvs este probabil o stare de agitatie determinata de stres; Tesniunea arteriala masurata la medicul de familie este in limite normale, iar pulsul este usor crescut. Daca se mai repeta va recomand sa consultati un medic si sa efectuati o electrocardiograma. Simptomele descrise sunt nespecifice pentru o boala anume, de aceea e mai bine sa va consulte un medic ptr a va linisti ca nu-i nimic patologic.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor