Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 ianuarie 2013

Buna ziua.Dintr-o eroare pe care nu mi-o pot explica nici acum,am luat timp de 10 zile bisogamma 5 i


Buna ziua.Dintr-o eroare pe care nu mi-o pot explica nici acum,am luat timp de 10 zile bisogamma 5 in loc de biseptol(ca tratament pt infectie urinara recurenta)cite una seara.Intrebarea mea este ce pot pati sau ce efect au aceste pastile dat fiind faptul ca eu am tensiunea mica(97/45).Mentionez ca am 35 ani 172cm si 53kg nu sint fumatoare si nici nu consum alcool.Acum mi-am luat tensiunea si am 100/59 E ok?


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Mihaela: Nu va alarmati. Nu se intampla nimic daca ati oprit administrarea medicamentului. Probabil ca va-ti simtit mai obosita si fara tonus muscular, sunt singurele efecte adverse la varsta care o aveti si fara alte afectiuni cardiace asociate. Nu se va intampla nimic. De masurat TA a fost corect, si daca TA este de obicei scazuta, 100/60 mmHg nu e o problema. Stati linistita.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor