Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 ianuarie 2013

Astazi am descoperit site-ul dvs. si asta pt. ca un domn f. dragut m-a acceptat ca si prieten pe for


Astazi am descoperit site-ul dvs. si asta pt. ca un domn f. dragut m-a acceptat ca si prieten pe forum. iata care este problema mea; de la inceputul postului am probleme cardiace, adica imi simt inima tot timpul ca pe un obiect greu, ma doare mana stanga de la umar pana la palma, nu foarte tare, o durere mocnita care se plimba in susul si josul mainii; am dureri mai ales in repaus(ceea ce ma ingrijoreaza din cate am citit) dureri in piept care radiaza spre stanga, spre dreapta, batai neregulate pe care le simt ca pe niste fluturari de aripi, dupa care revine la normal, transpir(eu sunt de felul meu mai calduroasa) . Am fost la dr. de familie care m-a trimis la un control, ma rog am ajuns conf. unei programari dupa o luna la d-na dr. Traistaru. Ce m-a deranjat este ca nu mi-a spus nimicadecat: ei aveti modificare de EKG, cardiopatie si mi-a prescris un tratament cu aspenter- 1/zi, betalok/ 1/zi si trimetazidina- 2/zi, pe care mi-a spus ca trebuie sa le iau tot timpul vietii. Eu mai beau ceai de paducel combinat cu coada soricelului, tin post deci nu am mancat carne, oua branza, etc. sunt in perioada de instalare a menopauzei(am 54 de ani); Ce as mai putea sa fac, pentru ca desi fac tratament de 2 saptamani dureri tot am-noaptea, inima o simt in continuare grea, nu am energie si forta ca altadata; ce ma mai sfatuiti sa fac? Cu mutumiri, Maria Frunza


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Ptr dna Frunza Maria: pentru dureri toracice primul pas este EKG de repaus. Daca EKG de repaus este normal, pasul urmator este testul de efort ECG. Acesta presupune sa mergeti pe bicicleta sau banda rulanta cu monitorizarea ECG a ritmului cardiac. Daca aveti boala de inima, mai precis boala cardiaca ischemica, ECG la efort se modifica. In concluzie sfatul meu este sa faceti un test de efort ECG pentru a stabili un diagnostic si ce tratament este necesar.
daca doriti sa va programati sau doriti detalii contactati-ma. Dr Iancovici 0720276884Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor