Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Ce spuneti dv. de paza buna? Daca putem face ceva singuri pt. sanataea noastra e bine. Eu sufar din

Ce spuneti dv. de paza buna? Daca putem face ceva singuri pt. sanataea noastra e bine. Eu sufar din tinerete (acum am 47 deani) de dureri f. puternice in piept, stari de slabiciune si multe altele si nici un medic nu m-a putut ajuta, pentru ca imi iese electrocardiograma buna. Acum 2 ani am facut si ecografie - pentru ca am avut o stare de rau cu ameteala atat de puternica incat nu puteam sa fac nici un pas - m-a salvat atunci o vecina care e doctor si mi-a dat medicamente pentru scaderea tensiunii si mi-am revenit in jumatate de ora. Apoi am fost la specialist, asa cum mi-a indicat acea vecina, si mi-a gasit electrocardiograma buna - deic nu trebuie sa fac nimic (si la ecografie a vazut insuficienta cardiaca minora, fiind largita o incapere a inimii - nu mai stiu exact) , dar nu necesita tratament. Bine - nu am facut nimic,; anul trecut mi-a fost rau aproape tot timpul - dar nu mai simteam dureri in piept decat la mers; in rest , ameteala si slabiciune - de ex, toata luna august de-abia mergeam, ca un om beat. IN octombrie am a ajuns la urgenta cu tahicardie paroxistica - aveam puls 200- din senin mi-a venit rau, in timpul noptii. SI eu sunt declarata sanatoasa (as vrea sa fiu). Ma scuzati ca v-am scirs cam mult, dar sunt un om disperat, traiesc ca o persoana cu semi-handicap - nu pot sa fac efort, nu pot sa ma deplasez cu in alte localitati. Iarna aceatsa cum ieseam afara si respiram aer rece ( la noi a fost si minus 20 de grade - imediat incepea inima sa bata si pulsul sa creasca incat trebuia sa ma intorc acasa)> Ce credeti despre toate acestea?


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Didona: aparitia palpitatiilor si starilor pe care le descrieti poate fi legata de tahicardia paroxistica descoperita la spitalul de Urgenta. Aceasta tahicardie are initial un tratament medicamentos (pe care banuiesc ca il luati daca ati fost diagnosticata cu aceasta boala) iar daca tratamentul medicamentos nu mai are efect se pot face si interventii invazive (studiu electrofiziologic) pentru ca tahicardia sa nu se repete.Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.