Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


uter fibromatos

Buna ziua. Am 52 ani, am uter fibromatos, pana la 50 de ani l-am tinut sub control cu orgametril, de la 50 de ani nu am mai luat pastile, am avu ciclul regulat (pe perioada ciclului luam o pastila de calcidin si 3-4 pastile de tarosin /5 zile). In luna februarie 2018 am avut doar o tentativa de ciclu, in luna martie am avut ciclul foarte abundent iar In 11 aprilie am foat internata si s-a efectuat un chiuretaj uterin hemostatic si biopsie de urgenta. Doamna doctor a spus ca nu se mai poate face nimic iar dupa primirea rezultatului la examenul histopatologic trebuie operatie. Mentionez ca am hemoglobina 8, fier 20. probleme cu glanda tiroida (tiroida hashimoto)-tratament cu eutyrox. Va rog sa ma ajutati, daca exista alta posibilitate de rezolvarea problemei mele, fara operatie si implicit scoatere uter, ovare.Multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții medicali ai departamentului de Fibroid Center va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp. Vă dorim multă sănătate!