Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

19 aprilie 2018

uter fibromatos


Buna ziua. Am 52 ani, am uter fibromatos, pana la 50 de ani l-am tinut sub control cu orgametril, de la 50 de ani nu am mai luat pastile, am avu ciclul regulat (pe perioada ciclului luam o pastila de calcidin si 3-4 pastile de tarosin /5 zile). In luna februarie 2018 am avut doar o tentativa de ciclu, in luna martie am avut ciclul foarte abundent iar In 11 aprilie am foat internata si s-a efectuat un chiuretaj uterin hemostatic si biopsie de urgenta. Doamna doctor a spus ca nu se mai poate face nimic iar dupa primirea rezultatului la examenul histopatologic trebuie operatie. Mentionez ca am hemoglobina 8, fier 20. probleme cu glanda tiroida (tiroida hashimoto)-tratament cu eutyrox. Va rog sa ma ajutati, daca exista alta posibilitate de rezolvarea problemei mele, fara operatie si implicit scoatere uter, ovare.Multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții medicali ai departamentului de Fibroid Center va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp. Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor