Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

29 aprilie 2018

Streptococcus sp


Buna ziua! In urma analizei cultura col am fost diagnosticata cu streptococ sp. La cateva luni dupa tratament am facut doar analiza secretiei vaginale,unde streptococul a iesit negativ. Poate sa apara in secretia de col si in secretia vaginala nu? Sa inteleg ca m-am vindecat? Va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, streptococul nu apare în examenul de secreție vaginală ci în cultura de col. Este important să refaceți analiza de cultură pentru a stabili un diagnostic corect și a primi un tratament adecvat. Pentru programări la analize, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 031 9300. Multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor