Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


4 mai 2018

alergii

Buna ziua, Am efectuat o gramada de analize si inca nu stiu care sunt cauzele alergiei. Se manifesta cu roseata pe decolterul gatului iar spre seara cu senzatia de nod in gat si uneori cu stari de sufocare. Stiu ca am si reflux gastroesofagian, acumulez gaze si nu le pot elimina. De mai multe lui sunt pe tratament ( dimineata iau nexium pentru balonare; concor de 2,5 pentru puls iar spre seara iau aerius si montelukast). Acum am facut analiza de Anticorpi anti ADN dublu catenar si mi-a iesit rezultatul 10 Ul/mL -respectiv negativ si substratul antigenic este reprezentat de ADN dublu catener recombinant, cuplat la faza solida cu nucleozomi inalt purificati. Ce puteti sa imi spuneti, sau ce investigatii mai trebuie sa fac. Va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, vă rugăm să vă adresați unui medic de specialite, medic primar alergolog și, de asemenea, pentru refluxul gastroesofagian și balonările excesive, unui medic primar gastroenterolog. Puteți să solicitați mai multe informații la numărul de telefon: 021 9983. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.