Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

4 mai 2018

alergii


Buna ziua, Am efectuat o gramada de analize si inca nu stiu care sunt cauzele alergiei. Se manifesta cu roseata pe decolterul gatului iar spre seara cu senzatia de nod in gat si uneori cu stari de sufocare. Stiu ca am si reflux gastroesofagian, acumulez gaze si nu le pot elimina. De mai multe lui sunt pe tratament ( dimineata iau nexium pentru balonare; concor de 2,5 pentru puls iar spre seara iau aerius si montelukast). Acum am facut analiza de Anticorpi anti ADN dublu catenar si mi-a iesit rezultatul 10 Ul/mL -respectiv negativ si substratul antigenic este reprezentat de ADN dublu catener recombinant, cuplat la faza solida cu nucleozomi inalt purificati. Ce puteti sa imi spuneti, sau ce investigatii mai trebuie sa fac. Va multumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, vă rugăm să vă adresați unui medic de specialite, medic primar alergolog și, de asemenea, pentru refluxul gastroesofagian și balonările excesive, unui medic primar gastroenterolog. Puteți să solicitați mai multe informații la numărul de telefon: 021 9983. Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor