Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


eu sunt hipertensiva,dar sub tratament se mentine tensiunea normala,insa dupa niste probleme in fami

eu sunt hipertensiva,dar sub tratament se mentine tensiunea normala,insa dupa niste probleme in familie,suparare depresie,singuratate,a inceput sa ma doara inima,intepaturi,lipsa de aer,mai ales seara.Mentionez ca am 55 de ani,am fost si la psiholog,se pare ca am inteles ceva,dar culmea acuma a inceput sa ma doara inima,vreau sa stiu ce se intampla?Am mai patit asa si mi-a trecut,dar acuma nu stiu ce sa cred,mai simt si niste sageti in cap.


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Catalina: Evident ca viata Dvs poate sa afecteze si sanatatea, sau, mai bine zis, echilibrarea tensiuni arteriala si alte manifestari cardiologice. Daca fenomenele/simptomele pe care le simtiti se repet in mod constant si suparator ar trebuii sa efectuati un consult la cardiologul Dvs sau la noi la clinica pentru a se determina daca ele (simptomele) sunt de natura cardiaca sau nu (se efectueaza teste functionale, Holter ECG, Holter TA, Test de efort ECG, etc). Simptomele pe care le descrieti pot sa fie si de natura cardiaca (angina), si/sau de natura hipertensiva, si/sau emotionala. daca doriti ma puteti contacta la tel 0720276884 Dr Iancovici