Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Vene sparte

Buna ziua ,in ultimii 3-4ani serviciul meu a necesitat foarte mult stat in picioare,ore multe ,cam de un jumate de an au apărut niste pete că niște panze de păianjen ,foarte inestetice,pe ambele picioare ,spuneți mi va rog ce sa fac😥am renunțat să mai port fuste pt a nu se vedea aceste pete ff urate😫mulțumesc !


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, vă recomandăm să vă adresați unui medic de specilitate, un medic chirurg vascular. La numărul de telefon 021 9983 puteți discuta cu unul dintre reprezentanții spitalului Monza și, de asemenea, vă puteți programa la o consultație. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.