Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


12 mai 2018

Vene sparte


Buna ziua ,in ultimii 3-4ani serviciul meu a necesitat foarte mult stat in picioare,ore multe ,cam de un jumate de an au apărut niste pete că niște panze de păianjen ,foarte inestetice,pe ambele picioare ,spuneți mi va rog ce sa fac😥am renunțat să mai port fuste pt a nu se vedea aceste pete ff urate😫mulțumesc !


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, vă recomandăm să vă adresați unui medic de specilitate, un medic chirurg vascular. La numărul de telefon 021 9983 puteți discuta cu unul dintre reprezentanții spitalului Monza și, de asemenea, vă puteți programa la o consultație. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.