Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

12 mai 2018

Vene sparte


Buna ziua ,in ultimii 3-4ani serviciul meu a necesitat foarte mult stat in picioare,ore multe ,cam de un jumate de an au apărut niste pete că niște panze de păianjen ,foarte inestetice,pe ambele picioare ,spuneți mi va rog ce sa fac😥am renunțat să mai port fuste pt a nu se vedea aceste pete ff urate😫mulțumesc !


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, vă recomandăm să vă adresați unui medic de specilitate, un medic chirurg vascular. La numărul de telefon 021 9983 puteți discuta cu unul dintre reprezentanții spitalului Monza și, de asemenea, vă puteți programa la o consultație. Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor