Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Hipertensiune

Buna ziua. Va rog, daca se poate, sa ma sfatuiti in legatura cu situatia parintilor mei. Amandoi au varsta de 55 de ani, tatal meu urmeaza o schema de tratament cardiac, i-a fost recomandata o coronarografie, insa refuza de 2 ani sa faca aceasta interventie, problema este ca am observat ca si cu tratament tensiunea lui indica valori foarte mari: 16,8 cu 8,4. Aceeasi problema o are si mama mea, care sufera si de hipotiroidism, are tensiunea 14,6 cu 10. Se tratateaza cu prestarium seara si dimineata leridip si extravalerianic cardio, iar pentru problema endocrinologica euthyrox 25. Va rog mult sa ma sfatuiti in legatura cu ce este de facut in situatia lor. Multumesc anticipat


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră. Dacă a primit recomandarea de coronarografie - angiografie coronariană este important să o efectueze pentru că această investigație evaluează starea arterelor inimii. Mai multe detalii vă va oferi unul dintre consilierii noștri medicali. Vă dorim multă sănătate!