Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

15 mai 2018

Hipertensiune


Buna ziua. Va rog, daca se poate, sa ma sfatuiti in legatura cu situatia parintilor mei. Amandoi au varsta de 55 de ani, tatal meu urmeaza o schema de tratament cardiac, i-a fost recomandata o coronarografie, insa refuza de 2 ani sa faca aceasta interventie, problema este ca am observat ca si cu tratament tensiunea lui indica valori foarte mari: 16,8 cu 8,4. Aceeasi problema o are si mama mea, care sufera si de hipotiroidism, are tensiunea 14,6 cu 10. Se tratateaza cu prestarium seara si dimineata leridip si extravalerianic cardio, iar pentru problema endocrinologica euthyrox 25. Va rog mult sa ma sfatuiti in legatura cu ce este de facut in situatia lor. Multumesc anticipat


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră. Dacă a primit recomandarea de coronarografie - angiografie coronariană este important să o efectueze pentru că această investigație evaluează starea arterelor inimii. Mai multe detalii vă va oferi unul dintre consilierii noștri medicali. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor