Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

17 mai 2018

muschi dr. amortit (quatriceps)


Am 60 ani, sunt in activitate. Imi amorteste muschiul superior fata de la piciorul drept. Aceasta se intampla in timpul zilei (cand sunt in activitate) si dureaza aproximativ 1-2 ore dupa care isi revine, apoi iar se repeta acea amorteala a muschiului. Senzatia de amortiala este ca atunci cand stai picior peste picior, cu furnicaturi si cand apas pe el il simt amortit. Nu doare . Nu simt acea amorteala in repaus noaptea. Va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, recomandarea noastră este aceea de a vă adresa unui medic specialist neurolog. După examenul clinic, medicul vă va îndruma către efectuarea unor investigații de specialitate pentru a descoperi cauza acestor simptome. Pentru programări la consultații de neurologie, vă rugăm să apelați numărul de telefon: 021 9983. Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor