Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


24 mai 2018

Ginecologie


Buna ziua ma numesc cristina sunt ansarcinata an 9 săptămâni în luna aprilie 2018 am fost internata cu infectie urinală si am luat antibiotice injectabile nu am stiut ca sunt ansarcinata an 22 aprilie am aflat oare sa afecteze sarcina va rog raspundeţi nu mai stiu ce sa fac !!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a primi un răspuns adecvat este necesar să mergeți la un consult de specialitate. Contează foarte mult să vi se efectueze un consult complet, analize specifice, etc. De asemenea, depinde ce antibiotic ați luat. Cel mai bine este să mergeți la un consult de specialitate. Vă puteți programa la numărul de telefon: 031 9300. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.