Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

24 mai 2018

Ginecologie


Buna ziua ma numesc cristina sunt ansarcinata an 9 săptămâni în luna aprilie 2018 am fost internata cu infectie urinală si am luat antibiotice injectabile nu am stiut ca sunt ansarcinata an 22 aprilie am aflat oare sa afecteze sarcina va rog raspundeţi nu mai stiu ce sa fac !!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a primi un răspuns adecvat este necesar să mergeți la un consult de specialitate. Contează foarte mult să vi se efectueze un consult complet, analize specifice, etc. De asemenea, depinde ce antibiotic ați luat. Cel mai bine este să mergeți la un consult de specialitate. Vă puteți programa la numărul de telefon: 031 9300. Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor